گروه جامعه: پنجمین آیین اهدای نشان علوم اجتماعی با عنوان «نشان دکتر غلامحسین صدیقی» به همت انجمن جامعهشناسی ایران و با همراهی نهادهای دانشگاهی و علمی کشور عصر دیروز دوشنبه پانزدهم اردیبهشتماه در تالار ابن خلدون دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد و با اهدای این نشان از خدمات و تلاشهای علمی، آموزشی و تحقیقاتی دکتر سیامک زندرضوی استاد جامعهشناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان و پنج استاد علوماجتماعی دیگر ایران تجلیل شد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از وبسایت انجمن جامعهشناسی ایران، این نشست با حضور جمعی از چهرههای برجستۀ علمی و اساتید دانشگاهی همچون هادی خانیکی، علی ربیعی، سیدحسین سراجزاده، سوسن باستانی، مقصود فراستخواه، سیامک زندرضوی، یونس شکرخواه و محمد میرزایی برگزار شد که سخنگوی دولت و معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده نیز میهمان این رویداد علمی، اجتماعی بود.
در این مراسم نشان علوماجتماعی به دکتر سیامک زندرضوی (استاد جامعهشناسی دانشگاه شهید باهنرکرمان)، دکتر سوسن باستانی (استاد جامعهشناسی دانشگاه الزهرا)، دکتر سیدحسین سراجزاده (استاد جامعهشناسی دانشگاه خوارزمی)، دکتر مقصود فراستخواه (استاد موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی)، دکتر محمد میرزایی (جمعیتشناس، استاد دانشگاه تهران) و دکتر هادی خانیکی (استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی) اهدا شد.
دکتر سعید معیدفر رئیس انجمن جامعه شناسی ایران، در این مراسم اظهار کرد: «اولین نشان انجمن علوماجتماعی کشور با تصویب هیات مدیره و در مراسمی به دکتر غلامعباس توسلی که پس از سال ۵۷ و انقلاب فرهنگی نقش مهمی در حفظ و حراست از علوماجتماعی و تاسیس و ریاست انجمن جامعهشناسی کشور داشت، اهدا شد».
وی افزود: «این نشان سه دورۀ دیگر در سالهای ۸۷، ۹۱ و ۹۴ به ۱۵ نفر از مترجمین، پیشکسوتان و پژوهشگران ممتاز حوزۀ مسائل اجتماعی اهدا شد که برخی از آن عزیزان امروز در جمع ما حضور دارند».
معیدفر ادامه داد: «امسال هیات مدیره انجمن پنجمین آیین اهدای نشان علوماجتماعی را در آستانۀ برگزاری مجمع عمومی با معرفی ۶ نفر از شخصیتهای علمی برگزار کرد که هدف از برگزاری چنین رویدادی، پاسداشت مقام علمی و مدنی اساتیدی است که خود را وقف علم و خدمات اجتماعی آن کردهاند».
وی افزود: «گردهمایی اساتید، پژوهشگران و دانشجویان علوم اجتماعی و همچنین تقویت هویت جمعی اصحاب این علوم از دیگر اهداف این رویداد است و بیتردید اعتلای این علوم هم در سایه خدمات آموزشی - پژوهشی و هم تقویت هویت جمعی و ایجاد فرصت گفتگو میان کنشگران آن است».
نظر خود را بنویسید