گروه جامعه: معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی کرمان با بیان اینکه متاسفانه وضعیت استان کرمان در بخش امنیت غذایی اصلا خوب نیست، گفت: «بر اساس مطالعهای که در سطح کشور صورت گرفت، کرمان در کنار هشت استان دیگر، کرمان متاسفانه درصد خانوادههای دارای وضعیت امن غذایی فقط ۱۶ درصد بود و بالای ۸۰ درصد ناامنی غذایی شدید و متوسط داشتند».
وحیدرضا برهانینژاد با بیان اینکه امنیت غذایی فاکتورهای متعددی دارد، افزود: «در شیوع کمخونی بین کودکان ۲ تا ۵ ساله، و کمبود ویتامین A و D وضعیت استان کرمان بسیار وخیم است».
وی ادامه داد: «علیرغم آمار و نتایجی که داریم در بسیاری از موارد به دلیل اینکه کرمان با معادن شناخته میشود و احیانا در سطوح وزرات رفاه از استانهای برخوردار تلقی میشود، از برنامههای حمایتی حذف میشود».
برهانینژاد خاطرنشان کرد: «شاید معادن در حوزۀ امنیت غذایی برای استان اثر معکوس داشتند و حمایتهایی که باید توسط وزارتخانههای مربوطه از کرمان بشود، کمرنگ میشود».
به گزارش استقامت، وی در نشست خبری به مناسبت هفتۀ سلامت، با اشاره به برنامههای دانشگاه در این حوزه، توضیح داد: «مهمترین برنامههایی که وجود دارد، مراقبت کودکان و دادن مکملهای مرتبط است که خرید مکملها از محل منابع خود دانشگاه انجام شده و الان وضعیت خیلی خوبی در این زمینه داریم».
معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی کرمان بیان کرد: «میطلبد که مردم استقبال کنند، زیرا ما از یکسو عرضۀ مکمل داریم و از سوی دیگر جامعۀ هدف باید مراجعه کند، مراقبت بشوند و کسانی که مشکل دارند مکمل غذایی مورد نیاز را دریافت کنند».
وی گفت: «گاهی این استقبال ضعیف است یا اینکه ممکن است خانوادهها مکمل دریافت کنند اما استفاده نشود».
نظر خود را بنویسید