گروه اطلاعرسانی: مدیر فرآوری شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین برپایی نمایشگاه نهضت تولید در معدن، صنایع معدنی و زنجیره فولاد و مس سیرجان را یک بازی بُرد-بُرد دانست که شرایطی را برای آشنایی و ارتباط بین شرکتها و تامینکنندگان فراهم میکند.
سعید جعفری در حاشیۀ دومین نمایشگاه سیمکس در گفتوگو با خبرنگاران همچنین از ثبت ۲۰ رکورد ماهیانۀ پیاپی در بخش کنسانتره گهرزمین و ۱۷ رکورد پیاپی در بخش خردایش خبر داد و تاکید کرد که بهترین کنسانتره کشور با عیار نزدیک به ۶۸ و نیم درصد که جزو سوپرکنسانترههای کشور است در گهرزمین تولید میشود.
به گزارش استقامت، وی با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه سیمکس در سیرجان، بیان کرد: «این نمایشگاه یک دستاورد مهم برای شهرستان سیرجان و استان کرمان است و امیدواریم نمایشگاه بتواند پلی را بین تامینکنندگان، شرکتها و همچنین مشتریها ایجاد کند».
جعفری با اشاره به نقش نمایشگاه در تکمیل زنجیرۀ تولید گفت: «هدف از حضور در نمایشگاه ایجاد ارتباط موثر و تداومبخش با تامینکنندگان و همچنین مشتریها است، قطعاً شرکتهایی هستند که ما از وجود آنها بیخبر هستیم و در نمایشگاه میتوانیم با آنها ارتباط بگیریم».
وی اظهار کرد: «برپایی نمایشگاه یک بازی بُرد- بُرد است که امیدواریم نمایشگاه سیمکس هم به منطقۀ گلگهر، هم شهرستان و هم استان کمک کند».
مدیر فرآوری شرکت گهرزمین در ادامه با اشاره به تولیدات گهرزمین توضیح داد: «شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین دارای یک کارخانه خردایش با ظرفیت ۱۵ میلیون تن و سه کارخانه کنسانتره هر کدام به ظرفیت ۲ میلیون تن در سال است».
وی خاطرنشان کرد: «برنامهریزی ما در سال مالی ۱۴۰۳ تولید ۸ میلیون تن کنسانتره بوده و تاکنون با گذشت حدود ۱۱ ماه از برنامه، بیش از ۷ میلیون تن کنسانتر تولید شده و دقیقاً مطابق برنامه پیش میرویم».
جعفری ادامه داد: «از سه خط کنسانتره ۶ میلیون تنی، ۸ میلیون تن کنسانتر تولید میکنیم که این مسئله در کشور بینظیر است و تاکنون ۲۰ رکورد ماهیانۀ پیاپی در بخش کنسانتره داشتیم».
وی یادآور شد: «همچنین ۱۷ رکورد پیاپی در بخش خردایش داشتیم و این استمرار تولید در کنار رکورد، یک اتفاق بینظیر است که خوشبختانه با تدابیر و حمایتهای آقای دکتر محیاپور از تیم بهرهبردار، این مهم رقم خورده است و امیدواریم بتوانیم روزبهروز آن را بهبود بدهیم».
مدیر فرآوری شرکت گهرزمین اضافه کرد: «در بخش گندله نیز ۶ رکورد پیاپی در سال مالی ۱۴۰۳ و حد نصاب تولید ۶ میلیون تن از ظرفیت کارخانه ۵ میلیون تنی، یک اتفاق بسیار مهم و بزرگ است که در حال رقم خوردن است و میتواند در کشور بینظیر باشد».
وی در توضیح بیشتر بیان کرد: «بیشترین و آخرین رکورد بخش کنسانتره با حد نصاب ۶۷۶ هزار تن در مهرماه رقم خورد».
جعفری افزود: «بیشترین رکورد بخش خردایش نیز با یک میلیون و ۲۳ هزار تن در مهرماه ثبت شد».
وی سپس با اشاره به وضعیت تولید در مقایسه با سال گذشته، گفت: «گهرزمین در بخش کنسانتره افزایش ۳۳ درصدی را نسبت به برنامۀ تولید کارخانه و افزایش ۲۰ درصدی نسبت به سال مالی گذشته داشته است».
مدیر فرآوری شرکت گهرزمین خاطرنشان کرد: «اهداف آرمانی شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین استخراج ۲۰ میلیون تن سنگآهن در سال و ۸ میلیون تن کنسانتره بوده که خوشبختانه امسال به آن رسیدیم و امیدواریم بتوانیم در سالهای آینده نیز این رکورد را حفظ کنیم».
وی یادآور شد: «در بخش گندله نیز با ۶ میلیون تن گندله ما اهداف آرمانی خود را بستهایم».
جعفری با بیان اینکه عمدۀ کنسانتره تولید شرکت گهرزمین برای مصرف داخلی است، اضافه کرد: «بهترین کنسانتره کشور با عیار نزدیک به ۶۸ و نیم درصد که جزو سوپرکنسانترههای کشور است در گهرزمین تولید میشود».
وی تاکید کرد: «بخش قابل توجهی از کنسانتره کشور در منطقۀ گلگهر تولید میشود و سهم گهرزمین در این بخش قابل توجه است».
مدیر فرآوری شرکت گهرزمین توضیح داد: «در تولید گندله نسبت به سال مالی گذشته، افزایش ۲۰۰ هزار تنی داشتیم و دستاورد تولید گندله در سال مالی گذشته تقریباً ۵ میلیون و ۸۰۰ تن بوده و امسال ۶ میلیون تن است».
وی با بیان اینکه خوشبختانه خامفروشی در شرکت گهرزمین اتفاق نمیافتد، گفت: «سنگآهنی که در گهرزمین استخراج میشود فقط به خطوط خود گهرزمین داده میشود و همچنین کسری باری که برای خطوط گلگهر اتفاق افتاده است، از طریق گهرزمین و سایر معادنی که در منطقه هستند تامین میشود».
جعفری تاکید کرد: «سنگآهن اصلا خامفروشی نمیشود و این زنجیره را ادامه میدهیم تا به انتهای زنجیرۀ فولاد برسیم».
وی با اشاره به طرحهای توسعهای گهرزمین افزود: «یک کارخانه مگامدول در منطقه بردسیر با ظرفیت ۱.۷ میلیون تن در سال در حال احداث است که اوایل سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید».
مدیر فرآوری شرکت گهرزمین یادآور شد: «در فاز دوم، یک کارخانه مگامدول دیگر و یک کارخانه ذوب یک میلیون تنی اضافه خواهد شد».
وی همچنین توضیح داد: «در منطقۀ گلگهر معدن ۳ گهرزمین را در اختیار داریم که ذخیرۀ این معدن سنگآهن تقریبا ۶۴۰ میلیون تن با عیار بسیار بالا است و میتواند ما را تا سالیان سال تامین کند».
جعفری با اشاره به فعالیتهای گهرزمین در استان سیستان و بلوچستان، گفت: «یکسری کارهای توسعهای در سیستان و بلوچستان هم در بخش مس و هم در بخش سنگآهن انجام شده است».
وی خاطرنشان کرد: «کارهای مقدماتی یک معدن در زاهدان آغاز شده و آیندۀ بسیار درخشانی را برای گهرزمین در سالیان آینده خواهیم داشت».
نظر خود را بنویسید