گروه اقتصاد: نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس با اشاره به مشکل تامین آب شهرکهای صنعتی استان کرمان گفت: «شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمان باید استفاده از آب خلیجفارس برای شهرکهای صنعتی را پیگیری کند اما ابتدا باید مقدار مورد نیاز شهرکها به آب مشخص شود».
شهباز حسنپور ششم مهرماه در همایش بزرگداشت روز صنعت و معدن و هفتۀ صنایع کوچک و تجلیل از واحدهای برتر صنعتی و معدنی استان کرمان، تاکید کرد: «مطالبۀ اصلی ما در حال حاضر باید اجرای خط دوم انتقال آب خلیجفارس هم برای صنعت و هم برای کشاورزی باشد».
وی یادآور شد: «تامین آب یکی از مشکلات صنایع است که برای رفع این مشکل دو راهکارِ انتقال آب حوزه به حوزه از خلیجفارس و دریای عمان و بازیافت آب مطرح است که باید بهصورت ویژه در استان پیگیری شود».
به گزارش استقامت، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با بیان اینکه برای مردان بزرگ هیچ بنبستی وجود ندارد آنها یا راهی پیدا میکنند یا راهی میسازند، گفت: «هشت درصد رشد اقتصادی با پتانسیلهایی که در کشور وجود دارد قابل دستیابی و تحقق است».
وی افزود: «همۀ تلاشها را قبول داریم اما در حوزۀ معادن کوچک کوتاهی کردیم و همۀ توان و وقت خود را برای چهار شرکت اقتصادی بزرگ استان کرمان گذاشتیم، در حالی که این شرکتها نیاز به کمک ندارند، راه را پیدا کردهاند با سرعت این راه را ادامه میدهند».
حسنپور ادامه داد: «تامین ماشینآلات واحدهای صنعتی را در مجلس مصوب کردیم و مجلس وظیفه دارد اجرای قوانین را پیگیر کند».
وی در ادامه با اشاره به وجود هزار و ۳۵۰ واحد فعال در استان کرمان، گفت: «۲۵۰ واحد تولیدی در استان راکد است که باید تفاهمنامهای برای رفع مشکل این واحدها و بازگشت آنها به چرخۀ تولید منعقد شود».
نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس همچنین مشکلات موجود در حوزۀ مسائل ارزی را اشتباه فاحش بانک مرکزی دانست و خاطرنشان کرد: «تاکنون سه جلسه با معاون بانک مرکزی برگزار کردیم. هفتۀ گذشته نیز با وزیر اقتصاد، صندوق توسعه ملی و وزیر جهاد کشاورزی با حضور استاندار کرمان جلسه داشتیم».
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات کشور مجلس است، گفت: «تا زمانی که افرادی از مجموعۀ اصناف، صنعتگران و تولیدکنندگان دلسوز که مشکلات را از نزدیک لمس کردهاند در مجلس نباشند، مسائل رفع نمیشود».
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه نیازمند افرادی هستیم که اگر قانون مینویسند قابل اجرا باشد، افزود: «جای تاسف است که کمتر از ۳۰ درصد از برنامۀ ششم توسعه اجرا شده است».
نظر خود را بنویسید