گروه اقتصاد: با فروکش کردن بیماری کرونا در ماههای اخیر، فعالیتهای شرکت نمایشگاههای بینالمللی جنوبشرق، با برنامهریزی تازهای خود را مینمایاند. تازهترین رویداد این سایت نمایشگاهی را عصر روز شنبه بیستوسوم مهرماه شاهد بودیم که اولین نمایشگاه تخصصی دانشبنیان در حوزۀ معدن، صنعت و حملونقل، افتتاح گردید، ۷۵ شرکت حضور داشتند و به مدت چهار روز تا بیستوششم مهرماه دایر بود.
در مراسم افتتاحیۀ این نمایشگاه تخصصی که استاندار کرمان، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، معاون بهرهبرداری شرکت گلگهر، معاون صندوق بازنشستگی شرکت ملی مس، مدیرعامل مس باهنر، معاون بهرهبرداری مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و جمعی از مدیران استانی حضور داشتند، عماد امیریپور، مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی جنوبشرق با اشاره به پیشینه و امکانات نمایشگاه جنوبشرق، گفت: «شرکت نمایشگاههای بینالمللی جنوبشرق در سال 93 به بهرهبرداری رسید؛ فضای سالن مفید این نمایشگاه حدود سههزار و 500 مترمربع است و بالغ بر شش هزار متر فضای بیرونی نمایشگاه است».
امیریپور با بیان اینکه متاسفانه طی این سالها توجه ویژهای به شرکت نمایشگاههای بینالمللی جنوبشرق نشده، خاطرنشان کرد: «فضای نمایشگاه جنوبشرق، تقریبا شبیه فضای نمایشگاه استان اصفهان است اما به دلیل بیتوجهی که به این مجموعه شده است، فکر نمیکنم به این زودی به پای آن شرکت برسیم».
وی یادآور شد: «با وجود همۀ کاستیها بر اساس تعاملاتی که در استان وجود داشته و همکاریهایی که مدیران استان داشتند، اکنون به این مرحله رسیده است».
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی جنوبشرق گفت: «یکی از معضلاتی که داریم فاصلۀ زیاد نمایشگاه از شهر است و به همین دلیل، نمایشگاههایی که باید در سطح نمایشگاه بینالمللی برگزار شود، در سطح شهرستان در حال اجرا است».
وی در ادامه با بیان اینکه برای نخستین بار است که نمایشگاه دانشبنیان در سطح کشوری با این وسعت برگزار میشود، افزود: «اولین نمایشگاه دانشبنیان با حضور بیش از 75 شرکت دانشبنیان، در حوزۀ صنعت، معدن و حمل ونقل در کرمان برگزار میشود که از این تعداد شرکت، 20 شرکت بورسی و صنعتی هستند که با شرکتهای دانشبنیان مراوداتی دارند ازجمله شرکت ملی صنایع مس ایران و شرکت گلگهر که این شرکتها را حمایت کردیم و امیدواریم این نمایشگاه در سالهای آینده به اسم فناوری یا دانشبنیان و یا نمایشگاه صنعت در استان کرمان ادامه داشته باشد».
امیریپور بیان کرد: «با حمایتهایی که سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان و پارک علم و فناوری مخصوصا مجموعۀ گلگهر و شرکت ملی صنایع مس ایران داشتند و نیز حمایتهایی که از این شرکتها داشتیم باعث شد تا این نمایشگاه برای اولین بار برگزار شود».
وی یادآور شد: «امیدواریم این نمایشگاه برآیند خوبی برای شرکتهای کوچکی که در این نمایشگاه حضور پیدا کردند داشته باشد تا هم مورد حمایت استان قرار بگیرند و هم شرکتهای بزرگی که در استان حضور دارند از آنها حمایت کنند».
نمایشگاه ویترین توسعۀ اقتصادی استان است
امیریپور همچنین در حاشیۀ این مراسم به خبرنگار استقامت گفت: «شرکت نمایشگاههای بینالمللی جنوبشرق این توانایی را دارد که به عنوان ویترین اقتصادی استان و بستری برای تعاملات توسعۀ استان، ایفای نقش بکند، بنابراین انتظار میرود مسئولان به اینجا نگاه ویژهای داشته باشند».
وی بهطور نمونه به حمایتی که مسئولان و نهادهای گوناگون اقتصادی در اصفهان از شرکت نمایشگاهی استان خود انجام میدهند اشاره کرد و افزود: «در آنجا تعاملات خوب و گسترده است و همین موجب پیشرفت در این رشتۀ صنعتی شده است. این در حالی است که سایت نمایشگاهی کرمان نیز دارای ظرفیت بسیار خوبی برای برگزاری انواع نمایشگاههای عمومی و تخصصی در سطح استان، کشور و بینالمللی را دارد».
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی جنوبشرق با اشاره به متراژ بالای این سایت نمایشگاهی تصریح کرد: «ما برای انواع نمایشگاههای عمومی و تخصصی و در رشتههای مختلف آمادگی برگزاری داریم و برای سال آینده هم چنین برنامهای در نظر داریم. بدیهی است وقتی آمار ما بالا برود، هم برای ما ادامۀ فعالیت نمایشگاه به صرفه است و هم برای توسعۀ استان کرمان و صنوف مختلف آن، اعم از صنعت و معدن، صنوف بازار، ساختمانیها، و مشاغل دیگر یک فرصت خوب فراهم شده است، که نباید اجازه بدهیم از دست برود».
وی توضیح داد: «سال گذشته با برگزاری سیزده عنوان نمایشگاهی ۲۵ هزار مترمربع پوشش دادیم، اما امسال در نیمۀ اول سال با برگزاری چهار عنوان نمایشگاه، ۱۵ هزار متر مربع پوشش دادهایم، و این گامی رو به جلو است».
امیریپور افزود: «در ادامه هم تا پایان سال برای برگزاری نمایشگاه برنامه داریم و طبق ضوابط این شرکت قراردادها را هم با مجریان ذیربط بستهایم».
رویکرد کلی ما به سمت برگزاری نمایشگاههای تخصصی است
وی با اشاره به اینکه در شش ماهۀ دوم سال هم عنوانهای جدیدی گنجاندهایم و سعی کردهایم پربارتر برگزار شوند، گفت: «علاوه بر نمایشگاه شرکتهای دانشبنیان که هماکنون در حال برگزاری است نمایشگاههای دیگری از جمله صنایعدستی و گردشگری، کشاورزی، صنایع وابستۀ دام و طیور، سوغات و هدایا را در طول آبانماه در دست اقدام داریم».
امیریپور در ادامه به برگزاری پر تعداد نمایشگاههای پیش رو اشاره کرد و گفت: «نمایشگاههای کفپوش، موکت، فرش ماشینی، تابلو فرش، لوستر، منسوجات خانگی، الکامپ، بنیانهای هوشمند استارتآپها و فرصتهای سرمایهگذاری، آب، برق، فاضلاب، تاسیسات انرژیهای نو، قهوه، خشکبار، گیاهان دارویی، نان شیرینی، شکلات و صنایع وابسته، خودرو، قطعات نیرو محرکه موتورسیکلت و دوچرخه، لوازم خانگی، زنجیره فولاد، فلزات آهنی و غیرآهنی، طلا و جواهر و نیز معماری داخلی را تا پایان اسفندماه در برنامه داریم».
وی در عینحال تاکید کرد: «رویکرد کلی ما به سمت برگزاری نمایشگاههای تخصصی است و البته به دنبال عناوین بیشتر نمایشگاهی نیز هستیم، چنانکه در برنامۀ شش ماه آینده نیز ملاحظه کردید».
وی خاطرنشان کرد: «مسلما در سال آینده نیز با همین رویکرد در تعامل با نهادهای ذیربط در استان، کارمان را دنبال خواهیم کرد و در اینباره باز هم دیدگاهها و برنامههای خود را اعلام میکنیم».
نظر خود را بنویسید