گروه جامعه: مراسم سالگرد شادروان میرحیدر، معمار احداث دانشگاه شهید باهنر کرمان با حضور همسر وی، مینو میرحیدر و جمعی از اساتید دانشگاه در دانشگاه باهنر کرمان برگزار شد.
مهندس محسن میرحیدر، از مفاخر معماری ایران، معمار و طراح ساختمانهای دانشگاه شهید باهنر کرمان، سال گذشته بعد از ابتلا به بیماری به سفر ابدی رفت.
او اهل کرمانشاه و متولد سال ۱۳۱۵ خورشیدی بود و بیشتر بهواسطۀ کارنامۀ پربار و درخشانی که در حوزۀ معماری داشت، سرآمد و سرشناس بود و برای کرمانیها نیز نامی آشنا و ویژه داشت، چراکه علاوه بر طراحی دانشگاه شهید باهنر، در پروژههای دیگری در کرمان نقش داشت.
مهندس بهمن فرهوشی که در زمان اجرای طرح دانشگاه کرمان، از گروه معماران شرکت مهندسین مشاور پیرراز و همکار مهندس میرحیدر در ساخت دانشگاه باهنر بوده است، در این مراسم با اشاره به خصوصیات مرحوم میرحیدر، بیان کرد: «آقای مهندس میرحیدر صفات مختلفی داشت اما همیشه بر کار جمعی و تیمی تاکید داشت و به همین دلیل بهترینها را در کنار خود به کار گرفته بود».
به گزارش استقامت، وی با اشاره به آغاز ساخت دانشگاه کرمان توسط مهندس افضلیپور، گفت: «زمانی که کار احداث دانشگاه کرمان آغاز شد، این منطقه بیابان بود و هیچ امکاناتی وجود نداشت به گونهای که برای انجام پروژه، یک حلقه چاه حفر شد تا بتوانیم کارها را انجام دهیم».
فرهوشی ادامه داد: «درختهای دور دانشگاه توسط مرحوم افضلیپور و با نظارت ایشان کاشته شد».
وی با اشاره به سرمایهگذاری انجام شده در دورههای مختلف برای احداث دانشگاه کرمان، خاطرنشان کرد: «مهندس افضلیپور با پیگیریهایی که کرده بودند، مشاورین بنیان را برای طراحی و احداث دانشگاه انتخاب کردند که این گروه مهندسین تشکیل شده بود از آقای مهندس منقح، استاد شریعتزاده و مهندس میرحیدر که با علاقه این کار را دنبال کردند».
فرهوشی ادامه داد: «بدعتی که آقای شادروان افضلیپور در احداث این دانشگاه گذاشت، روی همۀ کسانی که به دنبال او بودند تاثیر داشت».
وی با اشاره به خصوصیت مهندس میرحیدر بر انجام کار جمعی و تیمی، اظهار کرد: «این ویژگی سبب شده بود همۀ افراد شرکت با علاقه کار خود را انجام دهند و این روحیۀ خوبی بود که به همه منتقل شده بود».
نظر خود را بنویسید